Проф. Григоров ни изправи косите: Този вируc е изкуствено създаден, няма смисъл от ваксина!

Проф. Григоров ни изправи косите: Този вируc е изкуствено създаден, няма смисъл от ваксина!

Коронавирусът е изкуствено създаден, а година по-късно и не сме мръднали в лечението му. Това каза в студиото на Bulgaria ON AIR кардиологът проф. Младен Григоров.

“В момента никой не воюва за територия, а за икономика, коронавирусът срива икономиките. 60 хил. научни статии за последните месеци – това говори за пълна безпомощност”, категорично заяви проф. Григоров.

“В медицината всичко е свързано, когато имаш придружаващи заболявания, толкова по-големи са шансовете за летален изход, но както виждате, млади хора се разболяват и умират, има дихателна недостатъчност”, добави той.

Проф. Григоров обясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни заболявания.

Според него от ваксината полза няма, защото имунитет срещу COVID-19 има само за 3 месеца.

“Бил съм военен лекар и сме учили за масовото поразяване по време на войни, това е една война с вируса”, отбеляза проф. Григоров.

“Под натиска мерките се разхлабиха много през лятото и ето ги последствията. Големият проблем обаче е в липсата на лекари и в липсата на реаниматори. Точно в интензивните отделения може да се пропука системата, защото за жалост реаниматорите са малко в държавата ни.

Пациентите ще ги опазим, но персоналът не виждам как”, коментира кардиологът и добави, че строгите мерки за момента са най-доброто решение.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *