ПЪЛЕН месечен хороскоп за НОЕМВРИ 2020 година

ПЪЛЕН месечен хороскоп за НОЕМВРИ 2020 година

През ноември ние ще започнем напълно съзнателно да рискуваме, за да развием и укрепим постигнатите по-рано успехи, да започнем нещо принципно ново, да удовлетворим някои доста необикновени амбиции. При това много от нашите желания и честолюбиви идеи ще са извън професионалната ни дейност и ще имат отношение към хармоничното развитие на личността и към влизане в определени социални общности, приобщаването към които не е никак лесно.

Очаква ни използване на нехарактерни за нас методи и установяване на контакти с хора, които по-рано са ни изглеждали странни или с които сме били в конфронтация. Ние ще започнем да хитруваме с онези, с които дотогава сме предпочитали пределна откровеност и да се изказваме там, където сме мълчали и сме били прекалено деликатни. Възможно е да станем по-резки и малко по-зли, но затова пък дори плахите ще се научат да отстояват своите интереси.

Месецът ще ни донесе и доста съмнителни на пръв поглед предложения. Онези, обаче които си направят труда да помислят и да ги анализират, ще разберат доколко те са оптимални и изгодни, най-малкото в този текущ момент, а може би и в следващите няколко години. В подобни случаи главното е да запазиш обективност, тоест да не се плашиш от призрачната опасност и да не търсиш капани там, където ги няма, но и да не отхвърляш вероятните „подводни камъни“, да не игнорираш потенциалните рискове.

Освен това, на 30 ноември ще има полусенчесто лунно затъмнение в Близнаци, а това означава, че в продължение на две седмици преди това ще жадуваме промени и разнообразие, при някого това ще се прояви, при други – максимално ще се засили влечението към екстремни приключения, мнозина ще започнат да използват в своя полза чужди тайни и конфиденциални сведения; очакват се шумни разобличавания.

В началото на месеца на мнозина им предстои да поставят пред себе си „завързани“ цели и да започнат да ги постигат с методи, не винаги одобрявани от обществеността. В средата на ноември е крайно важно, редом с вас да стоят съмишленици, а и с недоброжелателите е по-добре да се договорите, а не да спорите – конфликтите ще се окажат твърде разрушителни и разоряващи. В края на месеца мнозина ще се опитат да решат своите проблеми с чужди ръце и при това ще бъдат създадени немалко здрави делови, бизнес, професионални и политически алианси.

Неблагоприятните дни през месеца: 8, 15, 22, 30.

Да не забравяме, че „чисти“ знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак – както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

ОВЕН

През ноември Овните от нещо старо ще направят нещо съвсем ново, ще оправят отношенията си с онези, с които често са влизали в спорове или откровено са враждували (вероятно в дадения момент ще се намерят много важни точки на съприкосновение, които и ще тласнат страните към сдобряване и сближаване), ще си намерят съюзници „в лагера на врага“ и окончатено ще скъсат с онези другари, колеги, роднини, които дълго, упорито и безсрамно са ги използвали.

Очакват ви и доста занимателни приключения, по време на които вие ще проверите своята издръжливост, някои свои планове и намерения, хора, на които сте свикнали да се доверявате. И още, предстои ви неочаквано и малко странно пътешествие.

В началото на месеца се пазете от онези, които под маската на дружелюбност се опитват да ви натрапят нещо. В средата на ноември се очаква начало на някакъв грандиозен проект, благодарение на който нещо ще се промени във вашата личност. В края на месеца ще имате много разговори, а някого от старите си врагове абсолютно искрено ще наречете свой приятел.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 24, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 21, 28.

ТЕЛЕЦ

През ноември Телците могат да влязат в конфронтация с хора, с които обикновено ги свързват съвсем мирни взаимоотношения. Не е изключено „препъни камък“ да стане финансов въпрос и нещо, свързано с имущество, с имот. Вероятно е да има и проблеми в някакъв нов проект, при това заради вашата собствена негъвкавост там, където тя просто е необходима. И още нещо, възможно е някакви месечни разходи да нараснат.

Въпреки това обаче вие ще получите някакъв безценен опит, ще си изясните какво в действителност представляват хора, с които вие сте тясно свързани и към които се отнасяте доста добре. Възможно е да направите планове, без да се съобразявате с някакви фактори, които по-рано са ви възпирали. Освен това вие неведнъж ще научите своята цена и това ще повиши самооценката ви.

В началото на месеца ви предстои да вземете някакво решение, уравновесяващо спорна ситуация. В средата на ноември ще има много екстремни действия, резки и неприятни за околните . В края на месеца вие може да се отправите нанякъде, за да си починете.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 2, 6, 16, 27, 28, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17.

БЛИЗНАЦИ
През ноември Близнаците ще се постараят да си осигурят подкрепата на онези, от които околните дори и да не се боят, то със сигурност не ги обичат. Вероятно, това ще ви потрябва, за да реализирате някакви професионални идеи, например, да разчистите пътя за някакъв нов проект. При това е възможно да разберете, че старите съюзници вече не са такива, че те не са в състояние да ви дават това, от което имате нужда сега, и вие ще ги смените с някого другиго.

Освен това ви очаква често взаимодействие с някаква частна (без да има отношение към деловата сфера) общност, в която на мнозина нейни членове ще бъдат полезни вашите личностни качества, таланти, умения и дори дългите монолози.

В началото на месеца ви предстои да се подмажете някому и в нещо да проявявате изобретателност. В средата на ноември вие ловко ще използвате това, че познавате характера на даден човек и разполагате с конфиденциални сведения за него. В края на месеца не е изключено да си получите „заслуженото“ за някаква своя постъпка, която някой ще сметне за неприемлива и дори неморална.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 2, 3, 4, 18, 29.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.

РАК
През ноември Раците в много ситуации ще проявят йезуитска хитрост, благодарение на което ще съумеят да избегнат трудности в работата си, а там, където вече има трудности, да се освободят от тях, да привлекат на своя страна онези, които засега се съмняват, които се колебаят кого да подкрепят – вас или някого другиго; да придобият нещо с добра отстъпка или доста изгодно да инвестират в нещо. И още, предстои ви съзнателно да подобрите своята психическа нагласа.

Освен това, възможно е отново да се заемете с проект, който преди известно време е бил отложен, заради недостиг на финансиране или заради хора, необходими за неговата реализация, но по обективни причини преди време не са могли да участват в него.

В началото на месеца е важно никому нищо да не обещавате, защото дори съвсем приятелски е възможно да ви поставят в неловко положение. В средата на ноември ви предстои да съставите и да започнете да реализирате няколко доста важни за вас планове. В края на месеца се очаква внезапно, но приятно и познавателно пътуване, което ще допринесе много за личностното ви развитие.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 2, 5, 6, 12, 16, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21.

ЛЪВ
През ноември на Лъвовете ще се наложи в личния си живот да отстояват своите интереси. И поради това са вероятни конфликти с роднини, приятели или с хората, с които се занимавате съвместно с някакво колективно творчество. Възможно е някой да се опита изцяло да преиграе ситуацията, която ви устройва, или да ви накара да правите нещо, което вие смятате за неуместно, и което ви пречи в някакви други дейности, а вие ще се разбунтувате.

А що се отнася до деловата сфера, очакват ви някакви много интересни начинания, които ще бъдат основани на опита, който вече имате, но при това ще ви дадат възможност по-активно и успешно да се развивате в професионален план, да напреднете в кариерата.

В началото на месеца не е изключено придобиване на нещо красиво и(или) уютно, и за него вие ще похарчите повече, отколкото сте имали намерение. В средата на ноември вие може да станете много по-хитри и изобретателни от преди. В края на месеца ще се появят нови съмишленици, при това както на работното място, така и в някаква лична инициатива или творчество.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 1, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 14, 21, 28.

ДЕВА
През ноември Девите ще постигнат много както по отношение на някакви допълнителни блага, така и в това, което е свързано с личностното им развитие. Те ще се проявят добре чрез общуване с хора, които се нуждаят от нещо, ще подобрят нещо в околната среда. При това ви предстои да направите някакви придобивки за дома си, да го направите по-безопасен и в известен смисъл престижен, да откриете полезни за бита познанства.

В работата ви идва поредният нов проект, с който ще се справите по-лесно отколкото с предишните, тъй като ще смените не само отношението си към случващото се, но и методите за решаване на поставените пред вас задачи. И няма да се стеснявате, когато трябва и да се използва някоя интрига.

В началото на месеца у вас може да се появи желание да направите за някого нещо много хубаво, при това безвъзмездно, просто едно действие в името на нечие благополучие. В средата на ноември адаптивността може да ви помогне да постигнете много цели. В края на месеца е вероятно пътуване за реализация на някакво пикантно или екстремно желание.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 4, 9, 10, 11, 18, 25.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19, 26.

ВЕЗНИ
През ноември Везните могат да се сблъскат с неразбиране от страна на колеги, началници или делови партньори, което малко ще затрудни реализацията на някакъв проект. Пък и с близки хора – роднини, приятели, е вероятно да възникнат конфликти поради това, че вие не приемате някои техни методи за постигане на целите. В двата случая е по-добре човек да не се обижда и затваря в себе си, а да се седне на масата за преговори и ясно да озвучи и аргументира своето мнение.

Освен това ви предстои по принуда да направите преоценка на ценностите, да започнете да отделяте необходимото внимание на нещо, на което досега не сте придавали никакво значение и съществено да преразгледате своя бюджет – нещо от обичайните ежедневни (ежемесечни) разходи да махнете, а нещо друго, напротив, да добавите.

В началото на месеца вие често ще задоволявате своите желания, при това не само въпреки чуждото мнение, но и въпреки здравия смисъл. В средата на ноември, за да оправите някакви отношения, ще се наложи да загърбите своите интереси. В края на месеца избягвайте всякакви събирания и купони на работното място.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 7, 11, 12, 13, 14, 21, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 29.

СКОРПИОН
През ноември Скорпионите виртуозно и по-важното е своевременно ще се възползват от всички поднесени им възможности, при това както в личния живот и в битовата сфера, така и на работното място, и в някои бизнес дела. Очевидно, вие ще приберете всичко, до което съумеете да се доберете и ще осигурите доста солидна база за своето професионално и финансово бъдеще. Очаква ви и примамливо делово предложение.

Освен това, вие ще пораснете съществено като личност, ще подобрите някои важни за вас навици, ще решите няколко доста актуални за вас сега въпроси и ще придобиете нещо, с което ще можете да се гордеете и дори да се хвалите пред околните.

В началото на месеца вие съвсем навреме и умно ще отстъпите в нещо някому и благодарение на това малко по-късно ще съумеете да получите нещо много по- голямо. В средата на ноември ще се избистрят дългосрочните планове и вие ще започнете активно да ги реализирате. В края на месеца ще имате няколко важни и полезни за вас пътувания, пък и ще се позабавлявате добре.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 10, 14.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

СТРЕЛЕЦ
През ноември Стрелците могат да се скарат с мнозина, за да започнат някакъв важен за тях проект и да приключат това, на което според тяхното мнение отдавна е трябвало да се постави точка. Впрочем, веднага щом реализирате намисленото и получите съвсем очевидни позитивни резултати, конфликтите ще бъдат изчерпани и добрите взаимоотношения ще се възстановят.

Освен това предстои ви да рискувате с някакви пари, за да получите в перспектива нещо много значимо за вас и не е казано, че то ще е материално. И още нещо, с помощта на доста навреме проявено чувство за хумор, най-вероятно ще постигнете това, което по никакъв начин не сте могли да постигнете, докато сте се отнасяли към него много сериозно и сте се опитвали да бъдете коректни.

В началото на месеца вероятно ще се сблъскате с конфликт на интереси, при това на доста високо ниво. В средата на ноември, предизвиквайки симпатия у някого, ще можете да подобрите състоянието на своите дела. В края на месеца ще имате много официални преговори, възможно е да се появят нови делови партньори или съюзници в реализацията на проект, замислен доста отдавна.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 12, 16, 17.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

КОЗИРОГ
През ноември на Козирозите няма да им бъде никак лесно да решават някакви професионални задачи, може би дори ще им се наложи да задействат полезни контакти, връзки, по никакъв начин несвързани с работата, например да помолят за съдействие приятели или роднини. Впрочем, в определен момент вие ще се справите успешно с трудностите, и дори ще извлечете от ситуацията някаква допълнителна изгода. Очакват ви и приятни покупки, важни за вашия статус.

Освен това, не е изключено да получите нетрудови доходи, придобиване на някакво имущество, решаване на въпрос, така или иначе касаещ безопасността – непосредствено вашата или на вашето жилище. Пред вас ще се отворят и нови възможности на битово ниво и в нещо, което е свързано със сферата на необичайни, екстремни развлечения.

В началото на месеца в един случай ще отнемете нещо от някого, а в друг – някому щедро ще дадете. В средата на ноември е възможно напълно съзнателно да предприемете риск в някакви дейности. В края на месеца вероятно ще имате спорове с някого от друг град (страна).

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 3, 7, 14, 17, 18, 24, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 23, 26, 30.

ВОДОЛЕЙ
През ноември Водолеите прекрасно ще се проявят в професионалната сфера, ще реализират няколко свои амбиции, ще си осигурят подкрепата на колеги, които са в състояние да оптимизират някакъв важен процес, пък и ще спечелят малко повече, отколкото са очаквали. Всичко това обаче много е вероятно да бъде съпроводено с конфликти с роднини, с битови неуредици, непредвидени разходи за някакви домашни нужди.

Пък и приятелите ви могат абсолютно неочаквано да проявят себе си не от най- приятната си страна. Нещо повече, много е вероятно, след всичко случило се, с някои от тях изобщо да престанете да общувате, тъй като ще разберете, че няма симсъл да държите тези хора в своето обкръжение. Впрочем, на тяхно място бързо ще дойде нов човек.

В началото на месеца вие може да поставите на първо място своите „искам“ и да похарчите за тях сериозни суми. В средата на ноември гонете от себе си негативните мисли и не вземайте решения, когато сте раздразнени и ядосани. В края на месеца внезапно може да очаквате празник.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 4, 11, 18, 20, 21, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.

РИБИ
През ноември Рибите ще извлекат полза от нещо, познато доста отдавна, ще започнат някакъв многообещаващ професионален проект, ще удовлетворят личните си амбиции и ще се научат да казват „не“ на хората, които мъкнат на гърба си и които не са свикнали да им отказват. Очаква ви и личностно израстване; не е изключено да се обърнете към нещо такова, което е свързано с мистика, с окултни практики, в опит да чуете и да разберете тайните мисли на околните.

Освен това, ще има много действия, продиктувани от желанието да направите жилището си по-престижно и модерно. Някои неща ще свършите вие със собствените си ръце, за други – ще се обърнете към специалисти и най-вероятно няма да забравите да се похвалите така или иначе с получените резултати.

В началото на месеца ви предстои да реализирате тайно стари желания. В средата на месеца в нещо вие ще станете по-строги и това благоприятно ще се отрази върху развитието на вашите дейности и вашето реноме. В края на месеца се постарайте да не спорите с приятели – празният спор може да завърши с грандиозен скандал. По- добре е да прехвърлите разговора на нещо друго.

Най-благоприятните за вас дни през ноември: 6, 9, 12, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *