Карбовски посече МЕГЗ след компроматите: Всеки ще отговаря, няма да простя на никой!

Карбовски посече МЕГЗ след компроматите: Всеки ще отговаря, няма да простя на никой!

Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам“.

Това заявява тв водешият Мартин Карбовски по повод обвиненията към него за секс тормоз от пловдивската дизайнерка Мегз.

Според твърденията на Миглена Каканашева, освен нея неприлични предложения от журналиста са получавали също Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са гостували в предаването на Карбовски,

„Те са му се отплащали с духане, за да са в ефир“, заяви буквално Мегз. След това пък тя показа скандални чатове с журналиста, за да подплати обвиненията си.

В отговор Карбовски се закани да даде на съд Каканашева, която вече има зад гърба си доста перипетии с Темида.

„Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва“, пише още Карбовски.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *