Васил Божков напуснал Дубай, преместил се в Москва след слухове, че е поръчан за $10 млн на ветерани снайперисти от SAS?!

Васил Божков напуснал Дубай, преместил се в Москва след слухове, че е поръчан за $10 млн на ветерани снайперисти от SAS?!

Васил Божков напуснал Дубай, преместил се в Москва след слухове, че е поръчан за $10 млн на ветерани снайперисти от SAS, твърдят източници от службите.

Божков е поръчан. Професионалисти-ветерани от SAS са приели поръчка за десет милиони долари, плъзнаха слухове в ъндърграунда и службите преди седмици.

“Външната секция на ФСБ и руското разузнаване няма да си позволят да загубят толкова ценен източник на информация”, коментираха източниците.

Според тях Божков разполага с информация за трафика на наркотици и прането на пари, над които е имало чадър от службите.

“Повече от 25 години Божков беше в схемите. Хазартният му бизнес беше изключително печеливш заради връзката с трафиците”, заяви източник от ГД БОП.

Според източниците поръчката за Васил Божков била договорена между партньори в наркотрафика в Истанбул и София, американците не били в играта.

“Ако американците го бяха поръчали, щяха да го отстранят още в София, преди да избухнат скандалите с Пеевски и Борисов”, коментираха източниците от службите.

Ако Божков не си пуска слуха, че е напуснал и се е преместил в Москва, в руската столица той е недосегаем за враговете си в Истанбул и София.

Освен ако някоя руска служба, ФСКН или външната секция на ФСБ, която обезпечава трафиците, не реши да го отстрани заради Ресто в София.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *