МЕГЗ призна: Бившият ми Румен Рончев е в турски затвор, заради 30 кг дрога!

МЕГЗ призна: Бившият ми Румен Рончев е в турски затвор, заради 30 кг дрога!

Mиглена Каканашева – Мегз е разделена с бившия си любовник Румен Рончев от няколко месеца.

Днес в предаването Папараци тя призна, че бишият й е в момента в турски затвор, заради 30 кг дрога!

Дизайнерката не крие, че разлъката я съкрушила, но малко по малко събрала счупените парчета от сърцето си и сега се мъчи да продължи напред. Тя обяви, че се „пуска на пазара“ и зарадва почитателите си с предизвикателни снимки в ултракъса изрязана рокля.

Неотдавна Мегз сложи край на спекулациите и сподели, че се е разделила с голямата си любов – транспортния бос Румен Рончев. Тя дълго мълча по въпрос защо е изтрила всички снимки с него от профила си в инстаграм, но накрая изплю камъчето и призна, че е прекратила връзката си с него. Проблемите помежду им започнали отдавна и няколко пъти опитвали да се съберат, но напразно. Причината за безвъзвратния край според Каканашева са непреодолими различия в характерите и възгледите им, пише Уикенд.

„За да няма още измислици по темата и за да мога някой ден отново да публикувам за любов, без да се обяснявам – с Румен се разделихме още през декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възлгеди за живота. И най-вече на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но за тях мога да напиша книга…Двамата вече нямаме нищо общо и това как ще продължи той с живота си или с бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Официално напуснах и общия ни бизнес. Колко много глупости може да направи човек от любов! Преживях много щастие, много болка, надежда, отчаяние, разруха. Трябваше да взема много трудни решения и вярвам, че постъпих правилно“, гласеше част от дългото обяснение на риалити звездата.

Доборожелатели докладвали на Мегз, че бившият й вече неколкократно е забелязван в компанията на красива блондинка, затова тя решила да му го върне и също хукнала по мъже. Дали обаче скоро ще отвори сърцето си за друг или само ще се забавлява, предстои да разберем.

Факт е, че напоследък дизайнерката се е разхубавила и предложения от страна на силния пол не й липсват. Тя си сложи силикон, оперира си носа, оправи си захапката с брекети и сега изглежда много добре. Дизайнерката казва, че за някои корекции съжалява, но така или иначе не може да върне времето назад.
Историята на Каканашева и Рончев наподобяваше турски сериал – с множество обрати, сълзи и „злонамерени“ близки, които уж искат да ги разделят за пари. В това число влизаше и законната съпруга на Румен – Зорница, която публично нападна и обвини Мегз, че иска да й отнеме мъжа. Русокосата дама сподели, че се чувства омерзена от изневерите на бизнесмена, които са съсипали живота й. В крайна сметка с него стигнаха до развод, но въпреки това връзката му с Миглена също не просъществува.

Транспортният бос имаше вземане-даване и със съдебните органи. Той прекара няколко месеца в ареста по обвинение на прокоратурата за съучастничество в обсебване на лизинговия джип на дизайнерката, струващ 98 000 лева. Каканашева се затруднявала да му изплаща високите вноски и склонила любовника си и братовчед си Антон Лесов да присвоят луксозното возило. В края на септември 2018 г. тя обяви за откраднат автомобила, за да се възползва от застраховката му.

Впоследствие Миглена съжали за постъпката си и публично се разкая. „Пиша този пост и рева. Егото и невъздържаността са лоши учители. Решихме да се саморазправяме – разглобихме една кола и я обявихме за открадната. Моята история може да ви бъде добър пример как не трябва да постъпвате“, сподели в социалните медии риалити звездата.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *