Ирина Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън – България става „фронтова държава“

Ирина Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън – България става „фронтова държава“

Няколко грантови медии са пуснали опорката „Който и да спечели изборите в САЩ, за България нищо няма да се промени“. Ще се промени и още как.

Такъв коментар направи Ирина Зикидис във фейсбук относно президентските избори в САЩ.

Ето какво написа още международната анализаторка:

Байдън вече заяви, че за демократите Русия е враг номер едно, а конфронтацията с Кремъл на чужд терен ще бъде гръбнакът на бъдещата му външна политика.

Ако той спечели изборите, кордонът на Пилсудски се активизира моментално, и България отново се превръща във „фронтова държава“ – както ни нарече една дама от демократическата партия на САЩ през 2015.

За немалко чужди и български журналисти, експерти и инфлуенсъри това е отлична новина де – помним златните времена на добре платена истерия между 2013 и 2016.

Реално, големият „грях“ на Тръмп е един – липсата на горещи войни и ескалация във външната му политика. Войните, които той води, са търговски, а всеки демократ ще ви каже, че икономика се оправя най-лесно чрез „износ на демокрация“. Въобще, помнете ми думата – голямо демократизиране ще падне.

Тва Сирия, тва Близкия Изток, тва Украйна, тва Беларус, тва Нагорни Карабах – няма да остане недемократизирано местенце.

Всичко ще заблести от демокрация – точно като Косово и Либия, където няколко години след демократизирането, едното е „инкубатор за джихадисти“и съдят президента му за престъпления срещу човечеството, а в другото вече официално има пазар за продаване на роби.

Дупе да ви е яко, ако сте някой прост Ганьо, който иска само да живее нормално и да изучи децата си.

Източник: Блиц

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *