Илиана Раева: Лично се убедих в лечебната сила на ТОВА мощно средство срещу Ковид-19!

Илиана Раева: Лично се убедих в лечебната сила на ТОВА мощно средство срещу Ковид-19!

Илиана Раева препоръча лечебна мощ, която бори коронавируса

Президентът на БФХГ Илиана Раева е на мнение, че трябва сериозно да се пазим от COVID-19, като за целта спазваме всички мерки на НОЩ. Както е известно, жената на Наско Сираков е близка до властта и затова одобрява мерките на правителството.

Мантрата, която спасява от COVID-19!

Тя обаче иска да помогне на всички онези, които нямат шанса да избягат от коронавируса. Според Раева може да се осъществи лечение на психическа основа.

Поведението на НОЩ засегна сериозно психиката на българския народ. Приказките за трупове и чували, яко измиране и какво ли не още повлияха пагубно на мнозина, като дори се стигна и до самоубийства. Ето защо трябва да се обърне сериозно внимание на психиката на хората. Илиана Раева горещо препоръчва мантрата на Нина Ничева, която касае дишането.

Както се знае, Ковид-19 засяга най-вече дихателните пътища и именно така води до смърт понякога. Чрез силата на мисълта обаче това може да се предотврати.

„В силата на тази лечебна мощ лично съм се убедила. В момента е повече от препоръчителна.“ – пише Илиана Раева във Фейсбук.

Тя силно препоръчва мантрата да се чете и изпълнява по три пъти дневно и така човек ще се пази от бронхит, пневмония и всякакъв вид задух. Коронавирусът причинява именно това. Мантрата се използва за лечение и на астма.

Вижте за какво става въпрос! Четете тези редове сутрин, обед и вечер, изпълнявайте предписанията им и Ковид-19 ще стои далеч от вас!

Илиана Раева със съвети срещу К-19

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *