Диетата на Петър Димков – за 4 седмици ще свалите 23 кг

Диетата на Петър Димков – за 4 седмици ще свалите 23 кг

Известният лечител, който през целия си живот помага и лекува хората, Петър Димков ни е оставил тази чудотворна диета, която преобразува както тялото, така и душата.

По време на тази диета килограмите започват да се топят неусетно. Изпробвана от много хора, тази диета наистина е доказала успеха си.

Отслабвате без йо-йо ефект, но и успешно изхвърляте токсините от тялото си.

По време на тази диета се елиминират хлябът и тестените изделия. Диетата продължава 8 дни, за да отслабнете 5-6 килограма, а можете да я удължите и до 4 седмици.

Достатъчни са и 8 дни, за да се отървете от излишните килограми и токсини от тялото си и ако следите за диетата си, ще продължите да отслабвате.

Първи ден

Сварете един килограм картофи. Разпределете ги на порции през деня. Не използвайте сол, олио или други добавки. Имате само един килограм варени картофи за целия ден.

Втори ден

През втория ден се яде кисело мляко. Две до три порции кисело мляко с ниско съдържание на мазнини за закуска, обяд и вечеря са достатъчни, за да се почувствате добре и да не сте гладни. Ако не обичате кисело мляко, тогава можете да ядете варена или печена тиква (без ограничение за количеството), но без да добавяте захар. Трети вариант е да сварите 4 супени лъжици овесени ядки във вода и накрая да добавите малко мед и лимон.

Трети ден

На третия ден се ядат 1,5 кг зеленчуци и плодове, в зависимост от сезона. Най-добре е да ги ядете сурови, но можете да ги сварите, но без добавки. Солта и захарта са строго забранени.

Четвърти ден

Неограничено количество печена или варена тиква, без добавки.

Пети ден

Сварете три яйца: едно за закуска, едно за обяд и едно за вечеря. Отново без сол и без други подправки.

Шести ден

През този ден също се ядат зеленчуци и плодове, но този път количеството е много по-малко, само 500 г за целия ден.

Седми ден

На седмия ден се яде нискомаслено кисело мляко. Ако не обичате кисело мляко, можете да ядете варена или печена тиква без добавки или 300 грама варено пилешко месо, без никакви подправки, разпределени през целия ден.

Осми ден

Последният ден е посветен на водата и пречистването. Трябва да изпиете 1,5 литра вода за целия ден, равномерно разпределени на 6-7 порции.

Ако сте доволни от резултатите, след осмия ден можете да се върнете към стандартната си диета, но ако искате да отслабнете още, повторете схемата.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *