Борисов от фейсбук: Правителството трябва да е юмрук. Готвеха ни преврат. Ще изведем държавата

Борисов от фейсбук: Правителството трябва да е юмрук. Готвеха ни преврат. Ще изведем държавата

Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Най-трудно е сега да се управлява и най-лесно е сега да се откажем. Но ние трябва да оправдаем доверието на хората.

Те ни повярваха, още сме първа политическа сила. Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше и какви са целите му: да няма бюджет, държавата да фалира и да няма правителство. Не им се получи на нашите опоненти. Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата.

Това коментира във видеобръщение във фейсбу бойко Борисов.

Ето какво мисли още той:

“На работно онлайн съвещание разпоредих на министрите да са непрекъснато на първа линия, до хората, да обезпечат дейността на всички работещи. Само така икономиката ще продължи да работи и ще има средства за мерките.

Държавата трябва да върви и да не затваря. Начинът за това е един – маски и дистанция. Докато не се намери лекарство, трябва да сме гъвкави и отговорни. Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има.

Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците.

Да помагат, да успокояват, да лекуват.

Дойде времето да изведем държавата от този безпрецедентно тежък момент.

И ще го направим! След това нека народът да реши кой да управлява. Ние ще подсигурим не само гражданите и бизнеса, но и наследниците ни във властта.”

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *