Борисов обяви: Няма да затварям държавата! Вече знам как протича болестта и съм по-сигурен от всякога

Борисов обяви: Няма да затварям държавата! Вече знам как протича болестта и съм по-сигурен от всякога

Министър-председателят съобщи, че държавата няма да бъде затваряна отново. Този коментар той направи по повод публикации в медии, които твърдят, че ще има ново затягане на мерките.

„Искам да поздравите лъжливите сайтове с вудумагиите и измишльотините. Как не ви е срам, бе? Това попита премиерът Бойко Борисов в ново видео във Фейсбук профила си.

„Няма да има затваряне на държавата. Напротив. Сега, като ръководител, се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, какво е втората, кога е тежкото. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват. Затова осигурихме болници, полицаи, лекари и всичко”, заяви той.

Той обясни, че в началото държавата е била затворена, защото не знаехме срещу какво сме изправени. Сега знаем, че само самодисциплината и грижата за другия човек – само това ни спасява. Държавата няма да спира. Психиката на хората трябва да е стабилна”, каза още той.

Имаме всичко осигурено за следващите месеци, а гладен няма да остава никой. Ваксините започват да излизат февруари – април и ще изправят държавата, подчерта Борисов.

„Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха – сега да няма парламент, да не се взимат решения и държавата да се срути, а после да кажат – виновен е Бойко, сега ще правим президентска република и ще отиваме на друго място, но няма да стане“, с тези думи се обърна към народа.

„Днес е 12 ден, силен съм, тежко е, чувствам се достатъчно уверен и разчитам на лекарите – вие разбирате повече, помагайте на всеки един човек. Бог да е с нас“.

Не вярвайте на „смръдливите“, не „отровните, а смръдливите“, призова той.

Пазете се, за да не се заразим масово, приключи той./ Dariknews.bg

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *