Това е краят! Ликвидират Борисов след изборите в САЩ

Това е краят! Ликвидират Борисов след изборите в САЩ

Бойко Борисов ще бъде премахнат от политическата сцена на България до часове!

Само няколко часа остават до избирането на новия президент в Съединените американски щати. Събитие, което ще бъде съдбоносно не само за САЩ, но и за целия свят, включително и за България.

Социологическите проучвания дотук показват, че Джо Байдън от Демократичната партия води на настоящия президент Доналд Тръмп, който е представител на Републиканците. Към момента първият има 216 електронни гласа, а вторият има 125.

Ако нещата се задържат така до утре вечер и Байдън стане най-после президент на Америка, при третия си опит, то това ще има съдбоносни последици за много страни, сред които е и България.

При победа на Байдън кабинетът „Борисов“ ще си замине от управлението на България, твърдят зад граница. Причината е, че Байдън има планове за военни действия на Балканите за установяване на контрол над Турция. Борисов е много близък с Ердоган и никога не би посмял да го предаде, даже и под натиска на САЩ, тъй като го е страх от атака на Турция срещу България.

Ето защо екипът на Джо Байдън вече е предприел мерки за отстраняването на Борисов от власт в България и дори се счита, че има свой кандидат за премиерския стол, който най-вероятно е Слави Трифонов.

Байдън няма добро мнение за Ердоган и не го крие. През август в свое интервю по телевизията кандидат-президентът определи турския си колега като „автократ“ и подкрепи опозицията в южната ни съседка. Всичко това ще се отрази пагубно на Бойко Борисов, който неведнъж е демонстрирал близките си отношения с Ердоган и го е подкрепял. Разбира се, не се счита, че това е от добри чувства, а от страх.

На Байдън обаче не му трябват съюзници, които се страхуват и затова управлението в България ще бъде подменено. Това обаче минава през задължителна победа над Доналд Тръмп утре.

Милиардерът все пак още не бива да бъде отписван, тъй като и преди 4 години уж губеше от Хилари Клинтън според проучванията, а накрая изненадващо я победи. Както се знае, Тръмп не обръща особено внимание на Балканите, като сред приоритетите му са други страни, каквато е Великобритания. Именно под натиска на САЩ Борис Джонсън изкара Англия от Европейския съюз.

Джо Байдън и хората около него обаче имат по-източно ориентирана политика и държат на всяка цена да осъществят контрол в Източна Европа и дори в Азия. Това в случая ще бъде пагубно за Борисов и ГЕРБ.

Според теория на конспирациите хората, които стоят зад Байдън, са пуснали коронавируса, за да съсипят икономиката на САЩ и изкарат управлението на Доналд Тръмп некадърно.

Факт е, че много американци вярват в това. Актьорът Рон Мос например, който нашумя като Рич от „Дързост и красота“, наскоро каза в българския ефир, че пандемията ще приключи на 3 ноември, когато се избере новият американски президент.

Факт е, че досега Борисов изпълняваше стриктно заръките на САЩ, но Доналд Тръмп не се противопоставя на Ердоган, докато Джо Байдън ще иска да го свали и именно затова Борисов няма да му трябва.

Ако действително Байдън стане президент на САЩ, то България ще се отърве от Бойко Борисов, но може да се окаже в още по-неприятна ситуация, а именно в центъра на военни действия между САЩ и Турция, което ще е много опасно за българския народ.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *