Тончо Токмакчиев: Мръсните комуняги са виновни за многото онкоболни!

Тончо Токмакчиев: Мръсните комуняги са виновни за многото онкоболни!

Тончо Токмакчиев е бесен на комунистите открай време и ще ги мрази вечно!

Актьорът Тончо Токмакчиев е сред известните личности, които изпитват толкова голяма омраза към комунистите, че тя не може да бъде описана лесно. Няма интервю на тема политика, в което звездата от „Ку-ку“ да не хули с всички сили тоталитарния режим.

Неведнъж Тончо е обвинявал за какво ли не комунизма. Този път идва ред на здравния въпрос.

От 30 години насам онкоблните се увеличават все повече, а Токмакчиев вижда причината в комунистите, които скриха за Чернобил. Както е известно, през април 1986 г. се случи най-голямата авария, когато електроцентралата в Чернобил се повреди. Милиони хора бяха обречени да дишат отрови и това ги уби или разболя.

Добре известен факт е, че българското правителството начело с Тодор Живков скрива за аварията в първите два дни, тъй като такива са заповедите от СССР. Токмакчиев и до днес смята това за най-голямото престъпление, което е виждал, пише Mister.bg.

„Не съм ставал свидетел на по-престъпно нещо. Толкова много хора умряха или се разболяха тежко. Оттогава броят на онкоболните плавно расте нагоре. И всичко заради мръсните комуняги“ – смята актьорът, според когото ако хората са знаели от самото начало за аварията, са щели да останат по домовете и да не се стига до фаталните сцени.

Продуцентът на „Шоуто на Канала“, което 10 години се вихреше в ефира на БНТ, обвинява комунистите за всичкото зло в нашата страна и по цял свят. Той е на мнение, че именно заради тях България е по-изостанала от останалите членки на ЕС.

Дали действително аварията в Чернобил е причината за големия брой раково болни, не се знае. Според някои теории има и друга причина и тя е в лошото качество на храната, която ни доставят от Запада.

Още за мнението на Тончо за комунизма можете да прочете по-надолу!

Омразата на Тончо Токмакчиев към комунистите стигна дотам, че да подкрепя ГЕРБ. Актьорът е на мнение, че Бойко Борисов не бива да си подава оставката, защото дотук се справя отлично.

„Всеки интелигентен българин би избрал Борисов и ГЕРБ пред алтернативите. Протестиращите трябва да се засрамят, че искат оставката на Борисов, само комунист или глупак би я искал. Истината е, че Борисов ще управлява за рекорден четвърти път.“ – смята бившият кукувец.

ой е един от най-отявлените антикомунисти у нас. Винаги, когато има възможност, хули тоталитарния режим. Най-вероятно затова харесва Бойко Борисов, който открито говори срещу социализма и времето на Тато, макар някога да беше член на БКП.

Тончо Токмакчиев направи опит да влезе в политиката, но неуспешно. Миналата година той беше кандидат за кмет на София от партията на Зелените, но претърпя пълен неуспех.

В момента актьорът се издържа изцяло чрез професията си и печели доста добре. Затова няма как да се постави в обувките на въстаналите хора по улиците, които искат по-добър живот за себе си и децата си.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *