МЕГЗ изкара 2 дни в пълно мълчание на Рила

МЕГЗ изкара 2 дни в пълно мълчание на Рила

МЕГЗ сподели със своите последователи, че се е впуснала в ново духовно пътешествие. Каканашева е прекарала 2 дни в мълчалива медитация на Рилските езера. По конкретно езерото “Окото”, което е на 2440м надморска височина. Вярва се, че “Окото” е земната връзка с духовния свят.

Мегз качи снимки, на които е без грим и екстеншъни и е облечена със спортен екип и дъждобран. На една от снимките амбициозното миньонче позира широко усмихната и увита в зелено хижарско одеало.

Публикуваме разказа ѝ без редакторска намеса: “Скъпи приятели, не знам колко от вас са чували, но се вярва, че нашата си Рила е врата към “Агарта” – духовна школа по-стара дори от Шамбала. Мястото е свещено и заредено с толкова много енергия. А за онези, които знаят как да се свържат с природата – то може да отвори неподозирани знания. Реших да се впусна в поредното си приключение по пътя навътре към себе си и прекарах 2 дни в планината съвсем сама в медитация в мълчание (Випасана медитация). Предизвиквала съм себе си по-всякакви начини, но това да спиш сам на открито на езерото “Окото” беше едно от най – невероятните преживявания, които са ми се случвали някога. За мой късмет беше и пълнолуние. Езерата светеха през цялата нощ. А чувството да се събудиш сам на това свещено място от чуруликащите около теб птици – няма еквивалент. За мен това беше тест и подготовка за 15-дневна медитация в мълчание, за която отдавна мечтая“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *