Корнелия Нинова от болницата: 4-ти ден съм на системи, поддържам висока температура

Корнелия Нинова от болницата: 4-ти ден съм на системи, поддържам висока температура

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в петък беше приета във ВМА след положителен тест за COVID-19, разказа във Фейсбук за състоянието си и призова хората да не губят вяра, да слушат лекарите или да бъдат дисциплинирани.

„Много ми се иска скоро да ме изпишат, но лекарите преценяват. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, но другите симптоми ги имам“, написа тя в социалната мрежа.

„За хоспитализирането си обясних: В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират. Благодаря на целия медицински персонал. Въпреки видимата умора, са много всеотдайни към пациентите“, допълни Нинова.

„На въпрос какво бих казала на хората като човек, който боледува от коронавирус, отговорих, че не трябва да губят присъствие на духа, трябва да слушат лекарите и да бъдат дисциплинирани, каквото им кажат да го изпълняват. Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж“, заяви още социалистката.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *