Изгониха участничка на Мастършеф от конкурса Мисис България

Изгониха участничка на Мастършеф от конкурса Мисис България

Носителката на титлата „Мис“ и участничка в „Мастършеф“ Кристина Димитрова бе дисквалифицирана от надпреварата за титлата „Мисис България“, твърдят запознати.

В конкурсната вечер тя не се появи, а от организацията не дадоха точен отговор защо липсва, но светските хроникьори твърдят, че именно титлата й най-красиво дупе й е изиграла лоша шега.

Новите носителки на титлата „Мисис България“ са четири: Гери Михалева от Варна – фитнес инструктор с три деца, Мариета Захариева от София – с едно дете и 4 висши образования, Моника Минкова от Враца – майка на две момчета, има собствен бизнес в сферата на красотата и Валерия Стефанова от Хаскова – майка на едно момиченце на 2 години, има собствена правна кантора в Англия.

Титлата „Майка на България“ пък бе присъдена на Веселка Маринова – победителката от миналогодишния риалити формат „Фермата“, пише „Телеграф“.

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки. за първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласуват, за да изберат тяхната победителка онлайн – Елисавета Ангелова от Бургас.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *