Изберете една драсканица и разберете как да промените живота си

Изберете една драсканица и разберете как да промените живота си

Какво ще разкрие тази драсканица, която привлече вниманието ви?

Когато трябва да направите избор, вие често разчитате на вашия опит, знания и логика. Въпреки това, ако трябва да направите бърз избор и нямате време да мислите, тогава помощта идва от интуицията и вашето подсъзнание. Всъщност вашият подсъзнателен избор може да разкрие много за вашия характер и за това, което ви вълнува или ви харесва.

В този тест ви препоръчваме да изберете драсканица, която най-много ви хареса. Изберете бързо, без да мислите, така отговорът ще е по-точен.

1)Небрежно око

Ако сте избрали тази рисунка, означава, че сте изправени пред две атрактивни опции. В главата ви може да има две еднакво важни, но противоположни мисли и те просто могат да ви разкъсат.

Трудно е да направите избор, защото и двата варианта са важни. Не искате да напуснете никого, за да преследвате друг, а загубата на една от опциите ви кара да бъдете тъжни.

2)Извита спирала

Ако сте избрали тази рисунка, тогава се борите да се примирите със себе си. Може би търсите мир, но е много трудно да се справите с това, което се случва в живота ви.

Можете да се чувствате предадени, самотни или донякъде безпомощни, но все още се опитвате да се борите за щастието си и това е много хубаво. Правилно си мислите, но може би ще ви трябва известно време, преди да намерите мира, който толкова яростно търсите.

3)Прекъснати линии

Ако сте избрали тази рисунка, в момента вървите по неподходящ път в живота си. Може би сте прекратили отношенията си с някого и това е свързано със семейството или кариерата, което не ви дава мир.

Прекъснатите кръстосани линии означават също така, че сте се опитали да намерите начини да поставите много неща в ред, за да върнете всичко на мястото си, но ви се струва, че сте безсилни.

4)Свободни завъртулки

Ако сте избрали тази рисунка, тогава съзнанието ви търси изява на творческия ви потенциал. Във вашето сърце се крие творчески огън и искате да създадете нещо уникално, но засега всичко е в главата ви и ще ви измъчва, докато не го реализирате.

Трябва да откриете начин да насочите творческата си личност в правилната посока и да разгърнете творческата си енергия, в противен случай просто ще изгорите отвътре.

5)Небрежни кръгове

Ако сте избрали тази рисунка, тогава може да преживявате дълбока криза. Може би сте имали големи проблеми, натоварващи сърцето ви, чувствате се уморени, отчаяни и, най-вече безнадеждни.

Тежестта на трудностите силно ви притеснява и може да се наложи да говорите за това с приятел. Трябва да говорите за проблемите си и да не ги държите в себе си. Споделете ги с близките си. Такива дълбоки чувства могат да ви навредят в дългосрочен план и би било по-добре да намерите приятелска помощ.

6)Застъпващи се квадратчета

Ако сте избрали тази рисунка, тогава се борите да съберете живота си. На този етап може би живота ви се срива и вие усещате как неговите малки елементи се движат в различни посоки.

Квадратчетата, които изберете, означават, че искате да контролирате всичко, но постепенно това става все по-трудно. Малките парчета от живота ви изглеждат разпръснати и безпорядъчни, а вие отчаяно търсите ред.

7)Концентрична гладка спирала

Ако сте избрали тази рисунка, тогава може би се борите да намерите мир и вътрешна хармония. Може би се опитвате да приемете себе си такива, каквито сте, да обичате себе си и това малко ви обърква.

Спиралата посочва вашите опити да се насочите към центъра, към вашето “Аз”, за да разберете кой сте вие. Вашата борба, следователно, е напълно да приемете себе си и вашите недостатъци. Може би търсите отлични постижения, но за това първо трябва да приемете себе си.

8)Безгрижни вертикални линии

Ако сте избрали тази драсканица, тогава може би се опитвате да се справите с внезапните възходи и падения в живота си. Чувствате се раздразнени, защото за всяка крачка напред, понякога трябва да правите няколко крачки назад. Вашите неуспехи могат да ви навредят.

Това колебание между надежда и отчаяние ви изяжда и не ви позволява да спите през нощта. Знаете, че заслужавате успех, но всеки път, когато сте близо до него, той се изплъзва. Не губете надежда, продължете напред и ще бъдете възнаградени.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *