Тотомилионер от село Покровник в критично състояние след опит за самоубийство

Тотомилионер от село Покровник в критично състояние след опит за самоубийство

Милионерът от благоевградското село Покровник Румен П. направи опит за самоубийство, пише Struma.com. Преди минути той бе транспортиран в реанимация на МБАЛ Благоевград, след като изпил 100 мл. селскостопанска отрова Б58.

Състоянието му е критично, поради тежкото отравяне е невъзможно транспортирането му за София.

Припомняме, че Румен спечели около 1.7 млн. лв от тотото с фиш от 1.20.

рочулият се тотомилионер от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен за лечение в психиатрия с белезници на ръце и под полицейска охрана. Той ще остане там за три месеца по искане на Районната прокуратура в Благоевград, съобщава „Монитор“.

Според близки на 56-годишния милионер, напоследък той се събирал с неподходяща компания, пиел много и често бил изключително агресивен.

През юни 2017 полицията арестува Пеовски, след като една вечер видимо пиян, той нападнал съседите си в село Покровник с косачка, а след това и с ловна пушка, с която се сдобил, след като разбил касата на баща си в къщата в селото.
В хода на делото, което се водеше в Районния съд в областния град, са разпитани и родителите на Пеовски. Баща му твърди, че синът му е разбил касата в дома им и му взел ловната пушка под влияние на компанията, с която често е пиел. Освен това във въпросната нощ той подгонил с нож и майка си и потрошил гардероб в къщата.

Веднага след заседанието, на което майка му и баща му бяха разпитани при закрити врата по искане на защитата, Пеовски бе изведен от сградата на Темида, придружен от двама полицаи и с белезници. След това бе качен в лек автомобил и откаран в специализираното лечебно заведение.

На 27 април 56-годишният Румен Пеовски бе късметлията, пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал „Струмско“. Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 бе в размер на 1 663 872.70 лева.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *