Обувките на Деси Слава я издадоха в „Маскираният певец”

Обувките на Деси Слава я издадоха в „Маскираният певец”

Обувките на Деси Слава не оставиха никакво съмнение, че именно тя се крие в костюма на Макарона в шоуто „Маскираният певец”. Миналата събота всички участници трябваше да извадят на сцената улики, които да подскажат самоличността им. Макаронът донесе няколко чифта сандали, които феновете на Деси веднага разпознаха от нейните клипове.

Че Макаронът е именно Деси Слава, се говори още от началото на новия сезон на „Маскираният певец”. Дребничкият ръст на участника в шоуто на Нова телевизия, уликата, че е от Южна България, и забележителният му глас не оставят място за много вариации в предположенията. В предпоследното предаване, в което Макаронаът изви глас, пък ясно се чу тембърът на Деси Слава. Но когато на сцената бяха извадени и обувките, в които феновете не веднъж са виждали своята любимка, загадката окончателно бе разгадана. Макаронът е фолк именно певицата, която никога не затваря вратите след себе си, както бе посочено и в нейната визитка – Деси Слава.

Както Азис предположи веднага щом видя обувките, зрителите се втурнаха да търсят снимки на звездата с тях. Най-популярната е от клип, който тя представи преди цяла година. Феновете обаче много добре си спомнят сандалите със сини пухчета, които певицата носи във въпросното видео. Друга снимка пък показва сребристите сандали от сцената, с които тя е излизала пред публика при последната си бременност, писа Уикенд.

Уликите, които шоуто посочва за разпознаване на Макарона, потвърждават, че това е Деси. На първо място – тя е родена в Раднево – Южна България, което е посочено във визитката на участника. В последното предаване пък стана ясно, че в началото на хилядолетието Макаронът е минал „от тъмната към светлата страна, за което не съжалява”. Точно през 2000 г. настъпва певицата постига голяма слава, за която мечтае от дете. Тогава тя издава албума си „Ези тура” и става изключително популярна, минавайки към „светлата” – звездната, страна. В уликите се казва също, че може да се връща на едно и също място много пъти, както Деси напуска и се връща в своята фирма „Пайнер”. Освен това в детските и тийнейджърските си години тя е живяла ту при баща си, ту при майка си, тъй като родителите й са разведени. Показана е също така цифрата 11 – Деси Слава напуска „Пайнер” през 2003 г. и се връща във фирмата 11 години по-късно – през 2014-а.

Увереността, че Макаронът е именно Деси, не бе разсеяна дори от обявеното й участие в механа в гр. Горна Оряховица вечерта, в която бе излъчено шоуто. Феновете изчислиха, че тя буквално е изхвърчала от студиото към заведението веднага след като е напуснала сцената на шоуто. Не случайно именно нейното изпълнение бе първо в програмата, а в битката между Макарона и Хищницата спечели именно Макаронът. Това е дало възможност на певицата да тръгне за Горна Оряховица около 20,30 часа. При спокойния трафик по това време на денонощието е успяла да стигне града по най-бързия възможен начин. Клипове, които посетителите на въпросното заведение са пуснали същата вечер, показват, че участието й е започнало малко преди полунощ, т.е. пътувала е два часа и половина от София до там.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *