Гала се разболя от КОВИД, а Стефан фалира!

Гала се разболя от КОВИД, а Стефан фалира!

Стефан Николов, изестен повече като Стефан на Гала, e закъсал финансово заради разпространението на коронавируса. Кризата е поразила бизнеса му с мед, който търпи огромни загуби от началото на пандемията. „Този вирус ни отнесе като мокри котета. Дори да си постигнал много, винаги може да те удари нещо и да те върне назад. Паниката се отрази на всичко, особено на продажбата на пчелни продукти. Беше важно да вземеш олиото, боба, ориза и да се презапасиш. На голям минус съм, много кошери измряха!“, признава мъжът на Гала.

Риалити героят от „ВИП Брадър” никога не е подценявал заразата – още повече сега, когато има реална опасност и той да е болен. Половинката му призна, че в началото на тази седмица се почувствала зле и тестът й за Ковид-19 се оказал положителен. Стефан засега нямал оплаквания, а резултатите от изследването му все още не били готови.

„Около нас всичко изобилства, а в момента търсим необикновено лекарство за обикновен вирус. Не сме високо в тази еволюционна йерархия! Когато пролетта ни казваха, че есента ще има втора вълна, отговаряхме с „Каква втора вълна?! Слънцето ще го убие!“. Хора, това не е някакъв комар!“, коментира притесненият Николов.

Самата Гала сподели, че не знае откъде се е заразила, но има вероятност да е лепнала коронавируса от дъщеря си Мари, която изкара „нещо като грип” наскоро. Младата жена се оплакваше от болки в гърлото и температура, а сега същите симптоми, придружени със силно главоболие, има и майка й. Възможно е да го е прихванала и от синоптичката Гери Малкоданска, която също е с Ковид-19 в момента. Водещата каза още, че всичките й колеги от „На кафе” са се тествали. Резултатите от изследванията на останалите от екипа обаче към настоящия момент не са известни.

53-годишната блондинка е благодарна на мъжа си Стефан, който се грижи за нея, докато е болна. Двамата са заедно повече от 10 години и са преминали през много хубави и лоши моменти заедно. Макар че нямат брак, те се чувстват като семейство и са си обещали да са заедно и в добро, и в лошо, и в болест, и в здраве.

„Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведения. Тя много ме промени!”, казва Николов по адрес на жена си. Въпреки това, той така и не пожелал да има още едно дете от нея. Стефан има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга и е категоричен, че това е достатъчно за него. Бебетата и малките хлапета го изнервяли до краен предел и не желаел да минава през всички трудности на детското израстване отново.

Запознати издават, че имало период, в който Гала копнеела да забременее, но мъжът й порязал тези мераци. Той отсякъл, че не може тепърва да дундурка ревливо бебе, защото бил ангажиран човек, а всеки малчуган изисквал много време и внимание.

В началото водещата посърнала от думите на любимия си и опитала да го разубеди, но той бил категоричен. Имали сериозни пререкания по темата, но постепенно блондинката свикнала с мисълта, че Стефан не иска наследник от нея. Плевенчанката вече е на 53 и е преминала приемливата възраст за зачеване, така че вероятността да забременее в бъдеще клони към нула.

Известно е, че Стефан изостави единствената си дъщеря Никол на грижите на майка й, когато момиченцето бе едва на 7 месеца. С бившата му съпруга Росица не се разбирали изобщо, а скандалите им били шумни, коментират добре запознати с отношенията им. Палавият Стефан подхванал тайна любовна авантюра с Гала и накрая оставил бившата с бебе на ръце, за да се хвърли в обятията на популярната тв водеща.

След раздялата бизнесменът плащал едва 70 лева издръжка на Росица и детето. Той искал да натрие носа на измамената съпруга, задето раздухала пикантната история за любовния триъгълник в медиите. Огорчената жена била много разстроена и предприела крайни мерки, за да вразуми Стефан и да запази семейството си. Той обаче бил твърде заслепен от Гала и чертаел грандиозни планове за общото им бъдеще.

Отношенията на бившите съпрузи дълго били обтегнати, но с течение на времето болката на Росица отшумяла и Николов възобновил контактите с дъщеря си. За второ дете обаче не помислил никога – хлапашките истории открай време го напрягали и му докарвали силно главоболие. „Имам друго виждане за живота си. Ако имам 2-3 деца, ще разпилея силите и енергията си, а не желая това да се случва!”, твърди Стефан.

Говори се, че той всъщност не е толкова верен и посветен единствено на Гала, както се опитва да се изкара. Да, в началото на връзката им наистина бил опиянен от нейната популярност и от чара й, но след 10 години положението се променило. Клюката гласи, бизнесменът използвал всяка възможност, за да сваля засукани мадами и да пробва късмета си с тях. В ухажването той залагал предимно на клиширани фрази, но ползвал и някои хитри тактики.

Отлично осведомени източници са разказвали пред „Уикенд”, че на по-атрактивните си клиентки Николов предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на мед по домовете. Тази оферта обаче важела само за хубавиците, които хващали окото му. За по-невзрачните не била в сила. Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му не е ясно, ала Стефан не се отказвал да пробва номера с меда във всеки удобен момент.

Близки до бизнесмена твърдят, че дългогодишната му партньорка Гала вече му омръзнала – все още я обичал като другарче в живота, но имал нужда и от сексуално разнообразие. Разликата във възрастта им също оказвала влияние. Блондинката вече е на 53 и е с цели 11 лета по-стара от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите красавици.
За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти. Това обаче не било достатъчно за Николов. През последните години семейният живот с Гала му доскучал и започнал да търси забавления встрани, докладват хора от обкръжението му. Плевенчанката пък има пълно право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им започна точно като извънбрачна авантюра, писа Уикенд.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *