Седмичен хороскоп за периода 2-8 ноември 2020 година

Седмичен хороскоп за периода 2-8 ноември 2020 година

Овен

Тази седмица Овенът ще се съсредоточи върху работата. Можете да поемате нови неща, да сменяте длъжности, да търсите ново място на работа, нови източници на доходи. Можете също така да купувате и продавате неща или да извършвате благотворителни дейности.

През тези седем дни Овенът може да направи повече, отколкото през цялата есен.

Тези хора ще бъдат изпълнени с енергия, сила, мотивация. В любовната сфера ги очакват победи, но засега те не са толкова ярки и не толкова значими. Важно е работата и любовта да не се пресичат: всичко отнема своето време.

Телец

Телец, през първите няколко дни, могат да се появят малки смущения в плановете, но не е необходимо да се вижда началото на черната ивица в някакво препятствие.

Важно е да правите бизнес внимателно, без фанатизъм, агресия и хитрост. Първата седмица на ноември ще бъде много успешна за спокойна и монотонна работа.

Също така тази седмица можете да решавате правни проблеми, да подписвате важни документи, да сключвате сделки, да сключвате договори. Можете да си купите или поправите кола, да отидете на дълго пътуване. Късметлия е всеки, който реши да пътува тази седмица. Най-важното е да не забравяте за предпазливостта и винаги да гледате в двете посоки.

Близнаци

Започва благоприятен период за любов, романтика и приключения. Близнаците ще станат по-успешни в любовната сфера. Те могат да намерят сродна душа, да започнат нова връзка или да се спрат на мимолетни романи. Във всеки случай Близнаците ще получат повече внимание от противоположния пол.

В общуването с близки и роднини Близнаците ще имат нужда от цялата им съпричастност. Някой може да се нуждае от подкрепа. Най-важното е да помогнете, но не и да поемете отговорността на някой друг.

Рак

Очаква се Ракът да има много успешен период за творческа работа. Можете да стартирате нови проекти, да популяризирате необикновени идеи. Също така ще бъде полезно да работите върху стари недовършени дела, които са отложени за по-късно. Сега е моментът да действате, докато звездите са на ваша страна.

През почивните дни определено трябва да промените обстановката и да се отпуснете по необичаен, специален начин. Не бива да седите у дома в събота и неделя – можете да се разходите или да пазарувате.

Лъв

Тази седмица много самотни лъвове ще могат да намерят сродна душа или да имат кратка мимолетна романтика. Важно е това да не е връзка с колега: нищо не трябва да отвлича вниманието от бизнеса.

2, 3 и 4 са най-благоприятните дни от седмицата, когато можете и трябва да правите домакинска работа около къщата, без да оставяте нищо за по-късно. Можете да започнете седмицата с общо почистване или пренареждане на мебели. Астролозите съветват също да изоставят старите ненужни неща, да почистят информационното пространство, да се отърват от ненужните боклуци в социалните мрежи и пощата.

Дева

Девата започва много благоприятен период за общуване с роднини и сродна душа. Трябва да прекарвате възможно най-много време с близки. Често можете да се срещнете с приятели и да им подадете ръка за помощ. Много е важно да подкрепите всички скъпи, за да се върне в бъдеще с голям успех.

Вселената ще помогне на самотните Деви да намерят сродна душа точно сега. Ако има твърде много познанства и възможности, по-добре е да се доверите на интуицията си. Общото мислене ще бъде полезно на Девите не само в любовните афери, но и на работното място: време е да търсят съюзници там.

Везни

Началото на последния месец на есента е вълшебно време за Везните. Сякаш е създаден за тях. Везните могат да правят каквото душата им пожелае. Можете да влезете стремглаво в бизнес и работа или да вземете почивка и да разговаряте с близки. Трябва да поемете това, което носи радост.

В началото на ноември е много важно да се спазват правилата за щастлив живот . Астролозите препоръчват да следите здравето си и да бъдете по-често на открито. Това е много важно за поддържане на енергията. Можете да правите това, което обичате, и да пътувате. Ако трябва да вземете важни решения, те трябва да бъдат балансирани.

Скорпион

Скорпионите ще получат много късмет от звездите и планетите, както и мощна интуиция. С една дума, тези хора ще бъдат напълно въоръжени и готови да завладеят нови върхове, да постигнат голям успех във всички области на живота. Експертите съветват да не рискувате, като внимателно избирате посоката на движение. Няма нужда да започвате нищо ново – струва си да се съсредоточите върху най-належащите въпроси и проблеми.

Трябва да се положат всички усилия за поддържане на благоприятна среда у дома. Това ще ви помогне да се възстановите по-бързо. Седмицата е идеална и за приемане на гости. Можете да поканите роднини или приятели. Прекарвайки уютни вечери заедно, Скорпионите бързо ще се възстановят след тежък работен ден.

Стрелец

Звезди и планети в идеални позиции за Стрелец. Нощните светлини ще помогнат за самоанализ, за ​​решаване на текущи проблеми, планиране на дела, както и за оценка на това, което може да се случи в бъдеще. Стрелецът ще има голям успех и много положителни емоции.

Само в самия край на седмицата положителната енергия на звездите ще намалее, така че в петък е по-добре да правите само важни неща и да отделяте време на любовта през уикенда. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от помощ. Трябва да се обърне много внимание на външния ви вид, особено Стрелец, които са в търсене на партньор.

Козирог

Козирозите по-добре е да бъдете себе си, следвайки обичайните правила и принципи. Трябва да сте независими, отговорни и готови за всякакви промени. Астролозите вярват, че звездите ще изненадат приятно Козирозите тази седмица.

В този случай не бива да пропускате положителното мислене. Експертите съветват да останете реалисти. Скромността и предпазливостта ще украсят Козирозите. Възможно е животът да се обърне в нова посока. Трябва да поддържате любов към живота, да обмисляте по-внимателно плановете и да не изпадате в паника, ако нещо се обърка.

Водолей

Звездите ще помогнат на Водолеите да се отърват от проблемите и да постигнат благосъстояние . Едно от най-полезните житейски умения в началото на ноември е способността да се забравят всички лоши неща. Трябва да дадете втори шанс не само на другите, но и на себе си. Няма проблеми, които не могат да бъдат решени, и няма непоправими последици от грешките.

В началото на седмицата се пазете от ненадеждни хора. Те могат да действат с предателство и измама с цел лична изгода. В петък, събота и неделя астролозите съветват да се стремим към баланс между почивка и работа. Това е много важно, тъй като в края на седмицата не можете да преуморявате. Силната умора ще лиши Водолея от енергиен баланс.

Риба

Още в понеделник сутринта Рибите ще очакват голям успех. В сряда потоците от оптимистична и позитивна енергия ще достигнат своя максимум: Рибите трябва да планират отговорни дела и важни срещи за този ден. А от четвъртък всичко ще започне да намалява. Трябва да завършите работната седмица, за да не останат незавършени дела.

В събота и неделя Рибите ще имат късмет в любовната сфера. Можете да посветите време на половинката си, да издигнете връзката или романтиката си на ново ниво. Също през уикенда, Рибите ще имат съдбовни срещи. Можете и дори трябва да слушате всичко, което казват другите.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *