Изверг преби болната си майка за 50 стотинки

Изверг преби болната си майка за 50 стотинки

Районният съд в Монтана разгледа днес случай на побой на син над болната му майка, който потресе магистратите с безпричинната си жестокост. Побоят станал след семеен скандал през май миналата година, когато 27-годишният подсъдим с инициали П. Й. Я. се нахвърлил върху майка си – претърпяла наскоро онкологична операция.

Повалил жената на пода в дома им в Монтана и започнал да я удря с юмруци. Боят престанал чак когато бащата на освирепелия младеж му дал 50 стотинки за кафе и той напуснал жилището.

Извикана била линейка с екип на спешна медицинска помощ, който транспортирал пострадалата жена в болницата, където лекарите установили изкълчване на едната раменна става. Травмата причинила трайно затруднение на движенията на лявата ръка на жената за дълго време.

Съдът призна подсъдимия за виновен в нанасяне на средна телесна повреда в условията на домашно насилие и по начин, особено мъчителен за пострадалия и го осъди на 2 години „Лишаване от свобода“, като отложи изпълнението на наказанието за срок от 4 години.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *