Евтин трик за почистване на банята

Евтин трик за почистване на банята

Банята е важна част от ежедневието ни. Чистата и добре проектирана баня може да привлече вниманието ви при покупката на един дом или да бъде голям минус. Разбира се има много различни хора и разбирания – както се казва различни хора, различни интереси.

Поставянето на плочки в банята е много практимно и лесно, тъй като те са издръжливи и лесни за почистване. Но все пак, върху плочките, които са останали непочистени за дълъг период от време, ще се получат минерални и сапунени натрупвания, а върху фугиращата смес ще се появят плесен и мухъл. Почистването на банята е работа, която трябва да се свърши добре, не изисква много работа, но си трябват добри почистващи препарати.

Въпреки че почиставнето не е много приятна работа, а пък ни най-малко почистването на банята, тя трябва да се свърши, за да се запазите вашата баня чиста и без мухъл за да придадете усещане за свежест. Поддържането чисто на това важно помещение от дома трябва да бъде лесно: следвайте тези прости стъпки за почистистване на плочки в банята и ще го направите по-бързо, отколкото когато и да било.

При почистване на подовите плочки в банята си правилното започване е много важно. Това ще ви намали времето за да проследите и премахнете оставените стъпки по-късно, когато довършвате работата си.

Уважаеми дами и господа спрете да купувате скъпи токсични и вредни прерарати за почистване на вашата баня и тоалетна! Ние ще ви предложим нещо много ефикасно, при това – напълно безвредно за здравето и одста по-евтино! Това е препарат направен от вас с две съставки – бял оцет и течен сапун.

Ето как да го приготвите:

Вземате една празна спрей бутилка и в нея налейте 1 ч. чаша, предварително загрят за около 3 минути бял оцет. Добавяте 1 ч. чаша течен сапун за почистване. Затваряте бутилката и я разклащате, докато сместта напълно не се хомогенизира. Върху замърсените места на банята и тоалетната нанасяте със спрея от този уникален домашен препарат и изчаквате около 5 минути.

Времето е напълно достатъчно за да се разтворят мръсотиите. След това, само с кърпа за почистване забършете така третираните места. Опитайте и ще установите как и с малко усилия и пари, ще може да поддържате санитарните помещения у дома ви в прекрасна чистота!

Успех в начинанието!

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *