Катето Евро заби нож в гърба на сина си – извади му кирливите ризи пред детето и пред цяла България (Снимки):

Катето Евро заби нож в гърба на сина си – извади му кирливите ризи пред детето и пред цяла България (Снимки):

Катето Евро не си поплюва и често казва в ефир повече, отколкото е редно. Сега на прицел на острия ѝ език попадна не друг, а собствиения ѝ син, при това коментарът бе направен на живо, така че го чуха милиони зрители.

Катето Евро готви

Послучай Световния ден на готвача Катето Евро и внучка ѝ, малката Кате , готвиха в телевизионното студио, в което Сашо Кадиев прекарва половината ден като водещ на „Преди обед“.

Сашо играе и в няколко постановки, с които редовно гастролира из сцените в страната. „Радваш ли се на тати? Защото рядко го виждаш, нали, бабо?“, изръси в типичния си стил звездата от „Оркестър без име“.Катето Евро с внучка си

Пред тв камерите Евро наклевети сина си, че като малък е бил изключително злояд. „Нищо не хапваше, правехме големи зулузми с майка ми да го забавлявахме върху масата. До ден днешен не яде плодове“, призна Катето. Синът й потвърди думите й, като уточни, че помни как баба му е давала по 1 лев на хапка, само и само да се храни. Дъщерята на Сашко Кадиев също не яде всичко. Малкото Кате избягва месото – свинско изобщо не обича, пилешко рядко хапва, но обича риба. От зеленчуците уважава само краставицата и за ужас баба си, изобщо не поглежда руйните домати, които тя отглежда в градината си в Кокаляне.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *