Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!

Ето как метлата може да ви помогне срещу негативната енергия!

По-рано, метлата имала специално, свещено значение. С нейните сили хората прогонвали злите сили, спасявали се от неприятности, измитали безпаричието. Има много суеверия за метлата, която нашите предци използвали за привличане на богатство и благополучие в къщата.

Как да изчистим дома си от негативизма, болестите и негативната енергия:

На смаляваща се Луна изметете къщата с метла, фокусирайки се върху всички отпадъци на входа, точно на прага. Прагът се счита за границата между два свята. Съберете отпадъците с лопата и ги изхвърлете в пакет, след това прекрачете прага на дома си, казвайки: “Боклукът в боклука, доброто към добро. Злото е необходимо да се върне обратно там, където е било.” Боклукът изнесете на улицата заедно с метлата. Тръгнете към дома си, без да се обръщате.

Как в миналото привличали пари с помощта на метла?

В старите дни е имало ритуал, чрез който крадели много пари от богатите и успешните хора. За да направите това, вземете една метла, отидете до оградата на човек с късмет и започнете да почиствате пред вратата му, казвайки: “Вашият късмет себе си обръща”. Събраният боклук изхвърлете във вашата кофа за боклук. Остатъците трябва да “преспят” една нощ в дома ви. След това можете да ги изхвърлите. Разбира се, да привлечете късмета си по такъв начин, едва ли е възможно. Но печеленето на малко късмет, без да навредите на щастливия ви съсед, е реалистично.

В кои дни да чистите, за да привлечете пари:

Ако искате да получите пари, популярната мъдрост препоръчва да вземете предвид при почистването следните дни от седмицата:

В понеделник – можете да загубите пари.

Вторник – можете да намерите пари. На този ден, благодарение на миналогодишните усилия можете да намерите пари за черни дни или изгубени пари.

В сряда – търговията ще ви се получава с лекота. Изметете пода в този ден и можете да привлечете късмет в бизнеса и продажбите.

В четвъртък изметете липсата на пари. За да направите това, отворете всички прозорци, енергийните загуби и бедност от пода, биха могли да избягат през прозореца.

В петък – губят се пари.

В събота – събират се пари.

В неделя – проблеми. Този ден не е предназначен за почистване.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *