Румен Радев: Изборите може да бъдат фалшифицирани

Румен Радев: Изборите може да бъдат фалшифицирани

Президентът на България е доволен от резолюцията на европейския парламент, в която Европа сякаш най-после прозря, че у нас се вихри огромна корупция и престъпност. Румен Радев вижда решението единствено в оставката на настоящото правителство и съставяне на нов кабинет.
Радев се опасява от нови измами на изборите

Служебният парламент обаче е само временен и това е ясно. Той се избира само за 3 месеца, след което трябва да се направят нови парламентарни избори.

Ген. Радев се опасява, че изборите и този път може да бъдат манипулирани от ГЕРБ. Това за него е огромен проблем

„Парламентът не отчете ветото, което наложих на Изборния кодекс. Това позволява на изборите отново да има манипулации. В Youtube все още стоят клипове с партийни указания как се създават несдействителни бюлетини.“ – написа президентът в социалната мрежа,

Той все пак вижда спасение в тунела на мафията. То за него е в младите хора, които преди бяха масово сред негласуващите. Сега обаче именно те са на протестите и надеждата на Румен Радев е, че те ще са в основата на промяната, като гласуват на следващите парламентарни избори.
Радев става премиер в сянка, прави средната заплата 2000 лв.!

Българският президент може да няма правомощия да влияе на работната заплата, но Румен Радев определено не е просто пионка като всички останали негови предшественици.

Бившият летец иска да свали Бойко Борисов на всяка цена и ако го направи, обещава, че ще направи средната заплата у нас 2000 лв., пише Ejednevno.eu.

Ген. Радев иска толкова силно да сформира служебен кабинет, тъй като той ще движи държавата, а служебният министър-председател ще бъде поставен лично от него и се очаква да прави каквото му каже.

В този ред на мисли изглежда съвсем реално Румен Радев да увеличи заплатите, заставяйки „своя“ премиер да го направи.

Това обаче може да се случи само при оставка на кабинета „Борисов“, за да може да се състави служебно правителство. Ето защо президентът желае толкова силно тази оставка, защото след това на практика той ще поеме управлението на държавата.

След евентуалния мандат от 3 месеца на служебния кабинет ще се проведат редовни избори, но тогава вече Румен Радев ще е събрал достатъчно сила, за да постави „своя“ партия на върха и на практика пак да остане той начело на държавата, т.е. да бъде премиер в сянка.

Ето защо той обяви, че не иска да прави партия и иска да остане президент. Така хем няма да си очерни името, тъй като народът е намразил достатъчно много всички партии, хем ще управлява скрито.

Интересното е, че партията, която Радев би поставил на върха, не е БСП. Корнелия Нинова не се е съгласила да бъде подставено лице и затова ще се търсят алтернативи, които най-вероятно отново ще са към лявото.
Комунист ли?! Румен Радев разсече „червените“ в името на България!

Румен Радев е категоричен, че не се ръководи от партийни интереси, а само от тези на българския народ и нашата страна!

Мнозина обвиняват Румен Радев, че е комунист и понеже бе подкрепен от БСП на президентските избори, изповядва „червената“ идея и иска да върне социализма в България.
Радев би скочил и на „червените“

Истината обаче се оказва тотално различна. Всъщност ген. Радев няма нищо общо с никоя партия и за него важното е народът ни да е добре.

Именно това стана ясно от негово изявление. Президентът е категоричен, че не следва партийни интереси, предаде „Фокус“.
Румен Радев
Румен Радев посече и БСП

„Ако един ден БСП дойде на власт и видя, че не изпълнява обещанията си, ще критикувам и нейното управление. Ако разпиляват ресурсите на държавата и парите на народа, ще застана и срещу тях.“ – отсича държавният глава.

Той поздрави Корнелия Нинова за преизбирането й начело на БСП и изрази надежда, че тя ще обедини партията, за да може да работи за благото на България.

ИЗТОЧНИК: ZONA98.COM

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *