10 съвета на баба Ванга, които променят целия живот

10 съвета на баба Ванга, които променят целия живот

Тези мисли са много полезни и съм им много благодарна! Сега аз ги чета всеки ден!

Добри мисли. Аз вече винаги зная кое е правилното поведение в началото на деня, което е много важно! И тези мисли помагат, както психически така и физически. В крайна сметка, когато чувствате истински мир и радост в душата, тялото ви става по-силно, издръжливо и здраво!

Много любители на Ванга я определят като великата пророчица на всички времена и народи! Ето защо нейните съвети се считат за толкова мощни! Благодаря ви и ви желая щастие и успех!

Сутрин – това е времето, от което до голяма степен зависи останалата част от деня. Как ще прекарате утрото, определя целия ви ден до вечерта. В тази статия ще ви помогнем да направите всяка ваша сутрин по-продуктивна.

Сутрешните тайни на Ванга

Това са тайни, за които не трябва да бъдете подготвени. Те са лесни за запомняне и не изискват много време за изпълнение. Въпреки това, тяхната сила е доста осезаема. Ние сме подготвили за вас сутрешните тайни при различни поводи.

Не забравяйте да ставате сутрин с десния, а не с левия крак. Суеверието е следното: “ако направите първата стъпка с десния крак, успехът винаги ще е с вас.” Така че можете да си спестите дребните проблеми през първата половина на деня. Повтаряйте си тази мисъл всеки ден и успехът няма да ви остави в нито една област на живота.

Подобен ефект ще предизвикат изговорените думи в огледалото. Преди да напуснете къщата, когато вече сте напълно облечени и готови, отидете пред огледалото, докоснете го с ръка и си кажете: “Ти всичко умееш, така че знаеш всичко на света. Днес и аз ще бъда такъв!”

При отпадналост изпийте глътка чиста вода на празен стомах. Доказано е, че водата е източник на животворна сила. Да кажем, че следващия шепот след пиене на вода трябва да бъде: “Моите запаси от вода и енергия за целия ден са презаредени. Всичко мога, всичко умея. Сам/а ще си помогна.”

Когато миете лицето си на сутринта, си казвайте всеки път: “Тъгата и съня измивам, нов ден – ново начало”. Този шепот ви помага да се настроите на необходимата вълна и желания “боен” дух.

Ако сутрин усещате, че няма да имате успех, си кажете: “Аз се изпълвам с надежда, от неуспехите се избавям”. Това трябва да увеличи късмета ви и да ви донесе необходимите резултати.

Събуждайки се с някого, когото обичате, целунете го и си кажете: “Душата ми, ума и сърцето ми е винаги с теб.” Така вие ще бъдете свързани от специален енергиен канал, който поддържа любовта на всякакво разстояние.

За добър ход на деня, когато ставате от леглото, можете да си кажете “Нека този ден бъде ясен и безоблачен като синьото небе. Амин.” Можете да прочетете още един шепот: “Искам да се отпусна и да възвърна сили за живот.” Това ще ви помогне да се настроите на желаната честота.

Не забравяйте, че всички мисли се четат в определено време. Те трябва да се запомнят, да се изговарят дума по дума, в противен случай може да не подействат.

Шепоти, мисли и тайни – те са най-добрия помощник на човек по пътя към щастието и успеха във всяка сфера на живота.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *