15 факта за Стрелеца, които го правят толкова уникален!

15 факта за Стрелеца, които го правят толкова уникален!

1. Подарявате подаръци просто ей така. По много, ако може.

Да се запознаете с някого точно преди Коледа е направо рай за вас, защото е оправдано да подарите подарък. А вие знаете колко много обичате да правите това… всеки ден, подарък… ако можеше така, без да ви питат постоянно за причините, ще е най-добре.

„Амиии, по случай новия сезон?!“

2. Когато всичките ви приятели са адски депресирани за нещо и ви мразят, задето сте толкова оптимистични около тях. Не че не ви се случват лоши неща и на вас, вие просто отказвате да приемете, че са част от живота. Или може би прекалено лесно сте ги приели. Във всеки случай, ставате и се отърсвате изключително бързо от всичко негативно. Нещо като супергерои със свръхсила за щастие.

3. Прекалено много анализирате.

Защото искате да сте по-добри, по-бързи, по-силни, по-успешни, сега, сега, сега, защо не се случи още вчера?! Трябва да помисля още върху това и да го предъвча…

4. Ядосвате се като загубите.

Защото сте състезателни натури, дори с хора, които смятат, че са по-съревнователни от вас. Нещата са дълбоки, дълбоки…

5. Когато знаете, че нещо не е наред с приятелите ви, но те упорито се опитват да ви убедят в обратното. По някакъв начин си знаете, че са скъсали с някого на стълбите пред бара или в работата са ги унижили. Вие просто ги усещате тия работи! Точка.

6. Приятелите ви инструктират да донесете бутилка вино… просто защото всички знаят, че не сте особено домошари. Всичко, което готвите, загаря. Всичко, което чистите… пак по някакъв начин успявате да изгорите. Най-добре да си спестите такива сложни начинания изобщо. Виното стига.

7. Не разбирате как е възможно приятелите ви да скучаят. На вас никога не ви е скучно! Дори ако цял ден сте си вкъщи, ще си измислите забавно занимание, като например пълно разместване на всички мебели и аксесоари в апартамента… почти до неузнаваемост.

8. Неписано правило е, че вие разтуряте боевете преди да са се случили. Когато се пръкне нещо изненадващо в разговора и нещата се нажежат, вие сте първите, които предлагат спокойствие и разговор. Приятелите ви често гледат на това ваше поведение като странност, все пак инак сте толкова огнени, но вие добре знаете кои битки да предприемете и кои не.

9. Започнали сте около 900 проекта, иначе имате още толкова нови идеи. Може да сте машина за идеи, но това не значи, че ще ги завършите… Вчера ви хрумнаха 23525 невероятни и гениални идеи, днес, разбира се, сте забравили всичките. Ноооо бяха доста добри все пак, вие сте невероятни!

10. Никога не ви се получава да си криете чувствата. За каквото и да било. Когато не харесвате някого, по-добре да не ви се мяркат пред очите. Не ми се сърдете, че го казвам. ОК, мерси.

11. Когато ви похвалят за нещо, а вместо това чувате познатото гласче в главата си: „Да, но можеше и по-добре“. Винаги се целите по-нависоко и вече сте готови да покорите следващия връх. Трудно ви е да приемете такова нещо като „прогрес“. Или успявате, или не, какво значи прогрес?! Интересна дума…

12. Приятелите ви се молят на всевъзможни богове да не ви се налага да им съобщавате лоши новини, защото не умеете да ги поднасяте меко. Вие просто гледате на истината като на свещено благо и не си правите труда да захаросвате. Другите обаче биха се радвали ако сте малко по-съобразителни. Ей така, заради тях…

13. Неподправената радост да ви подценяват, а вие да докажете, че умеете неочакваното. Включвате работния мотор на 1000% и доказвате, че е било глупост да ви подценяват. Е, след това са ви нужни два поредни дни непробуден сън, което за вас се равнява на цяла вечност, ама както и да е…

14. Скапаното чувство, когато имате високи очаквания и ви разочароват. Просто защото вие бихте купили заслон за бездомните, ако можехте, или бихте освободили всички невинни от затвора. Тъй че като очаквате да ви задържат вратата отворена, докато носите 2476592 торби, някак ви се струва заслужено.

15. Чакането ви убива. Толкова ви дразни да чакате, че нищо чудно да сте пропуснали предните точки и да сте кацнали направо на последната.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *