Дават ти пари, ако правиш клипчета с кучето си

Дават ти пари, ако правиш клипчета с кучето си

Знаете ли, че кучето ви има голям шанс да се превърне в звезда в социалните мрежи?

Компанията за косматковци BARK, която стои зад абонаментната услуга за кучета BarkBox, търси човек, който да прави TikTok видеа с участието на домашния му любимец.

Той ще отговаря за публикуването на няколко видеоклипа на ден с кучето си в опит да увеличи присъствието на BARK на платформата, посочва T+L

Видеото също така може да включва продукт на компанията.

Избраният кандидат трябва да участва и в намирането на възможности за „дует“ (функция в приложението за запис на видеоклип заедно с друг потребител), включващ продукти на BARK, така че познания за TikTok са голям плюс.

BARK обаче най-вече търси някой, който е готов да се забавлява и да сподели своето очарователно, талантливо кученце с интернет потребителите.

Сред търсените умения са още потенциал за създаване на популярни видеоклипове, чувство за хумор и познания за социалните медии като цяло. Не е необходим предишен опит.

Пълно описание на позицията може да намерите в LinkedIn. Въпреки че не е посочен размерът на възнаграждението, работата няма да е на добра воля.

Всички кучета и техните хора са добре дошли да кандидатстват.

Това може да се случи с изпращането на имейл на butts@barkbox.com с обяснение защо се интересувате от тази позиция, примери за работата ви в интернет – видеоклипове в TikTok, акаунт в Instagram на вашето куче, вашия блог или каквото и да е друго, както и снимка на вашето куче.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *