Кръв се лее във „Фермата“! Ревнива годеница разпердушинва влюбени гълъбчета

Кръв се лее във „Фермата“! Ревнива годеница разпердушинва влюбени гълъбчета

Годеницата на участник във „Фермата“ по bTV влиза в риалити предаването. Това стана ясно, след като Даяна Ханджиева и Йордан Белев се усамотиха на романтична вечеря, за която Chef Кустев приготви изискано 6-степенно меню. Общинският съветник от Габрово посрещна актрисата с букет от слънчогледи, а красавицата реши да предаде принципите си и да опита от обилно гарнираните с чесън канапенца с тарама и крема сирене, приготвени от Кустев. За да не го обиди, актрисата дегустира предложеното й блюдо. „Илиан ме накара да ям чесън – нещо, което и майка ми не е успяла да прави! Но, честно казано, ми хареса“, призна Ханджиева след като преглътна предястието.

Вечерта приключи с неочаквана за актрисата „френска целувка“, за която илюзионистът Йордан, използва специален фокус с карти. Йордан помоли актрисата да си избере карта от тесте и да напише името си на нея. След това сгъна картончето на четири и накара брюнетката да го стисне между зъбите си. После самият той изтегли карта от същото тесте, написа своето име на нея, сгъна я прилежно и я захапа. В следващите секунди Йордан се доближи интимно близо до Даяна, докосна своята карта до нейната и прошепна: „Това е френска целувка“. „Не е възможно това! Ти ме направи луда!“, заяви му измамената хубавица със смесица от раздразнение и възхищение.

Продуцентите Иван и Андрей издадоха, че в предаването ще влезе годеницата на Данчо, която със сигурност ще развали идилията между актрисата и фокусника. Зрителите са разделени дали двамата просто играят, понеже и без това работят на сцената или чувствата им са истински. Според част от феновете те просто следват сценарий, за да привличат интерес, но пък други са категорични, че двамата имат бъдеще като влюбена двойка и им желаят успех, пише HotNews.bg.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *