Шеф Виктор Ангелов се стяга за сватба – ето дамата на сърцето му (Снимки)

Шеф Виктор Ангелов се стяга за сватба – ето дамата на сърцето му (Снимки)

Шеф Виктор Ангелов може и да изглежда строг и неприятен в шоуто Hell’s Kitchen, но в живота топ-готвачът е любящ баща и партньор. Ето че Ангелов най-сетне дочака едно от най-радостните събития в живота на всеки – да чуе сватбени камбани , предават от HotArena.

След дълги години съвместно съжителство с половинката му Наталия , кулинарят все пак се престрашил и й предложил брак .

Въпреки, че двамата са заедно повече от десетилетие, той все още не е сбъднал мечтата й да се види като булка.

шеф Ангелов семейство

Кулинарният гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в Люлин. Наталия обаче не отвръщала на чувствата му, а в последствие се хванала с негов приятел, от когото има две деца.

Едва години след това, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача-звезда. Двамата имат дъщеричка Натали. Той гледа и другите й две деца като свои и ги нарича “сина ми” и “дъщеря ми”. За момента обаче никой от наследниците му не е тръгнал по неговия път, пише Ретро.

Доведеният му син бе сред най-силните претенденти за награда в “Игри на волята”, но заради контузия на крака отпадна малко преди финала.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *